Logo Practory

Meer weten? Neem contact op!
+31 (0)6-23639104

Verkooptrainingen op maat

Verkooptrainingen op maat

Elk bedrijf en individu is anders. Daarom biedt Practory haar verkooptrainingen op verschillende manieren aan. Je hebt de keus uit:

  • In-companytraining: op maat van je bedrijf of organisatie
  • Personal coaching: intensieve en persoonlijke 1-op-1-training
  • Open workshop: korte en krachtige praktijksessies in kleine groepen

Onze verkooptrainingen variëren in onderwerp en niveau. Ook hier leveren wij maatwerk. Staat de verkooptraining die je zoekt er niet bij? Wij verzorgen graag een training op basis van jouw behoeften. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden.

Overzicht verkooptrainingen

Non-verbale communicatie

Hoe je bij iemand overkomt, wordt voor 93 procent door je lichaamstaal en stemgebruik bepaald. Lichaamstaal gebruiken we altijd. Bewust en onbewust. Iemand aankijken betekent bijvoorbeeld iets heel anders dan iemand niet aankijken. In een cursus non-verbale communicatie leer je alle belangrijke non-verbale communicatie-uitingen te sturen.

Commerciële vaardigheden

De commerciële binnendienstmedewerker is de spil van het bedrijf. Alles draait om de perfecte omgang met de klant: Het telefonische te woord staan van en kunnen verkopen aan potentiele-, nieuwe- en bestaande klanten, het maken van afspraken, het verwerken van orders, opdrachten en verzoeken van buitendienstmedewerkers, het afhandelen van klachten en problemen. Om de commerciële binnendienstmedewerker optimaal toe te rusten voor al die taken, is de training 'Commerciële vaardigheden' ontwikkeld.

Salestraining

Kiezen klanten ondanks jouw maatwerk, service en scherpe prijs soms toch voor de concurrent of haken ze gewoonweg onverwacht af? Wil je graag meer grip hebben op deze frustrerende situaties? Dan is het tijd voor een praktische en inspirerende salestraining. Met een salestraining krijg je inzicht in je klant en maak je het verschil in de wijze waarop verkoop tot stand komt en wordt uitgevoerd. Zo laat je de concurrent achter je.

Beurstraining

Levert een beursdeelname vaak niet op wat je ervan verwacht? Deelnemen aan een beurs is één ding, maar presenteren én presteren op de beurs is een ander verhaal. Goede beursresultaten komen niet vanzelf. Daar moet wel wat voor gedaan worden.
 Het beursteam heeft daar direct invloed op en gerichte beurstraining kan daar bij helpen.

Onderhandelingstechnieken

Heb je achteraf vaak het idee dat er meer uit je onderhandeling was te halen? Waar ligt de grens? Ben je benieuwd naar wat de dirty trics zijn? Welke onderhandelingsstijl zet je in om je doel te behalen? Hoe zorg je voor een goed gespreksklimaat en een positieve machtsbalans? Als een van deze vragen op jou van toepassing is, dan is een training onderhandelingstechnieken iets voor jou.

Presentatietechnieken

Zie je ook zo op tegen het houden van een toespraak? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen vinden het moeilijk om effectief en op natuurlijke wijze te presenteren. Gelukkig is goed presenteren geen talent dat voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Na een training presentatietechnieken is iedereen in staat om een vlotte presentatie te geven.

Deel deze pagina:

Wij bellen u graag terug!

Laat uw naam en telefoonnummer bij ons achter en we nemen contact met u op!

itfirmaet.dk

Verkooptrainingen