Logo Practory

Meer weten? Neem contact op!
+31 (0)6-23639104

Over Practory

Evert RondeelVanaf onze geboorte communiceren wij. Iedereen doet het (zelfs als je denkt dat je niet communiceert dan communiceer je toch) en wij denken dat we er goed in zijn en als de ander anders reageert dan wij verwachten dan is die ander niet “normaal”(als wij ruzie hebben met een ander dan ligt het aan de ander en niet aan ons). Als communicatie- en commercieel-trainer valt het mij op hoe lastig mensen het voor zichzelf en voor anderen maken doordat zij zich niet bewust zijn van hun manier van communiceren (ze communiceren vanuit zichzelf en niet vanuit de ander), hierdoor halen ze niet het maximale uit zichzelf en uit elkaar. Medewerkers lopen zo het risico om niet te kunnen doorgroeien, hun doelstellingen niet te halen en zelf het plezier in het werk te verliezen! Aan de andere kant kosten niet optimaal communicerende medewerkers de organisatie heel veel geld (zowel direct als indirect). U kunt bijvoorbeeld denken aan verloren orders, onenigheid op de werkvloer, vertrekkende klanten, door miscommunicatie ontstane faalkosten.

Wist u dat de gemiddelde faalkosten in de bouwsector 6,5% van hun omzet bedragen!

Bron: Bouwkennis juni 2012

Dit is echt zonde. Mijn passie is het om individuen, teams en organisaties op een leuke, haalbare manier te laten groeien, zodat ze zelf ervaren dat je op een makkelijke manier veel meer rendement en plezier uit contacten met anderen kunt halen en daardoor nog meer energie, voldoening en succes ervaart.

Oprichter van Practory Evert Rondeel maakt een succesvol leven graag zo simpel mogelijk. Zoals Albert Einstein verklaarde: alles moet worden teruggebracht tot zijn eenvoudigste vorm, maar niet eenvoudiger! Dat is het doel van Evert.

Energie: dat is wat Evert is en uitstraalt. Naast communicatie- en commercieel -trainer is Evert ook interim-manager en NLP coach. Met veel enthousiasme, humor en energie versnelt hij veranderingsprocessen, met een belangrijk doel: een positief resultaat. Met humor en zelfreflectie weet hij het beste uit mensen naar boven te halen.

Evert is gepassioneerd over vooruitgang, mensen, psychologie en Kenpo Karate.

Deel deze pagina:

Wij bellen u graag terug!

Laat uw naam en telefoonnummer bij ons achter en we nemen contact met u op!

itfirmaet.dk