Logo Practory

Meer weten? Neem contact op!
+31 (0)6-23639104

Persoonlijke ontwikkeling

Training persoonlijke ontwikkeling op maat

Elk bedrijf en individu is anders. Daarom biedt Practory haar trainingen persoonlijke ontwikkeling op verschillende manieren aan. Je hebt de keus uit:

  • In-companytraining: op maat van je bedrijf of organisatie
  • Personal coaching: intensieve en persoonlijke 1-op-1-training
  • Open workshop: korte en krachtige praktijksessies in kleine groepen

Onze trainingen variëren in onderwerp en niveau. Ook hier leveren wij maatwerk. Staat de training persoonlijke ontwikkeling die je zoekt er niet bij? Wij verzorgen graag een training toegespitst op jouw behoeften. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden.

Trainingsaanbod persoonlijke ontwikkeling

DISC model

De DISC-Analyse geeft je inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in jezelf. Wat is je natuurlijke manier van doen? Hoe ga je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is je stijl van communiceren? Wat zijn je onbewuste drijfveren? DISC is een instrument dat wereldwijd wordt gebruikt en dus bij internationaal opererende bedrijven kan worden toegepast.

NLP Coaching

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Deel deze pagina:

Wij bellen u graag terug!

Laat uw naam en telefoonnummer bij ons achter en we nemen contact met u op!

itfirmaet.dk

Persoonlijke ontwikkeling